2012. május 1., kedd

Filmek e stílusban

Most kicsit eltérünk attól amikről eddig írtam- öltözködés,kinézet,stílus ágak. De a mostani téma is érdekes lesz szerintem.
Nagyon sokan felteszik a kérdést általában,hogy egy goth stílusú ember miket szokott nézni,mit tudnak szeretni,vagy milyen zenéket hallgat. Ez utóbbira könnyű rájönni,de majd egy másik bejegyzésben erről  is szó lesz.
Most ez így bután hangzik elsőre,hogy egy ilyen stílusú ember mért szeretne mást,vagy mért kell mást szeretnie mint egy átlagosnak. Nem arról van szó,hogy kell,hanem hogy az ilyen emberek kicsit másabbak mint a legtöbb, átlagos ember- ezért is próbálok meg egy egyszerű képet adni erről az egészről.
Nos ezek az emberek,akik e stíluskörben mozognak, általában érzékeny,érzelgős emberek (persze van kivétel). Nagy általánosságban a horror,misztikus,sci-fi, dráma kategóriájú filmeket kedvelik. Vannak a romantikusabb egyének,akik romantikus filmeket szeretik.
Általánosságban a közkedvelt filmek:

Addams Family- Ez egy elég régi film,de elég nagy sikert arat e körökben. Régi,romantikus,családi vígjáték szerűség.


Halott menyasszony- Itt meg kell jegyezni,hogy ez nem egy film,hanem mese. Tim Burton agyszüleménye,és egy nagyon aranyos kis történet. Tim Burton amúgy ilyen stílusban készít filmeket,és nagyon sok stílusbelinek nagy kedvence.




(Ha már itt tartunk,akkor fel lehet sorolni pár Tim Burton-ös filmet is)

Az álmosvölgy legendája.

Sweeney Todd

Ollókezű Edward

Karácsonyi Lidércnyomás

De ezenkívül számos nagy kedvenc van még, például ami nagy kedvenc lesz mindig a Holló, Interjú a vámpírral, Gótika.
Biztos van még jópár film,amit ide fel lehet sorolni,majd még bővül a lista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentelni,hozzászólni,ötleteket megosztani bátran szabad! =)