2013. január 16., szerda

Újítások

Ide régen került be új iromány- sajnos azért mert rossz volt egy modul, de azt azóta sikeresen kijavították,így újra jöhetnek a cikkek.
Először is pár újdonsággal számolnék be. Az egyik,hogy a magazin kinézete-hála az egyik társszerkesztőmnek- megváltozott. Teljesen új designt kapott mint ami előtte volt. Szerintem nagyon szép,és igényes lett.
A másik új dolog,hogy bevezettem egy külön rovatot azoknak az embereknek,akik ebben a stílusban adnak el kiegészítőket,ruhákat,stb. Így sok emberhez eljuthat a hírük,megismerhetik a szolgáltatásaikat,és növelhetik a forgalmukat. Nekem ez nem kerül semmibe,szívesen segítek.
Például itt van mindjárt két link; Dark&Goth B.Ó.T illetve Hedera csipke ékszerei
A harmadik dolog,hogy bevezettem egy 'Testvéroldalak' rovatot is. Ide az olyan oldalak,blogok,honlapok kerülnek ki,akikkel kapcsolatban vagyok,és ugyanebben a témában mozognak. Ezzel is hirdetjük egymást,így újabb olvasókat szerezhetünk egymásnak.

Cikkekkel folyamatosan bővülünk,ahogy időnk engedi. =)


Katt a képre!

1 megjegyzés:

 1. Szia

  Egy szubkultúrákat bemutató koncepcionális fotósorozathoz keresek egy olyan goth lányt (kb16-23), aki hajlandó közreműködni néhány kép elkészítésében, mindezt otthonában, saját szobájában.
  A fotó projekt privát, személyes érdeklődésből fakad, így természetsen nem kapcsolódik hozzá díjazás.
  Akit érdekel, az fényképpel tud jelentkezni ezen a címen: subkult.photo@gmail.com
  Abban szeretném segítségedet kérni, hogy posztoljátok oldaladra személyes felhívásomat, vagy jutassd el azoknak, akiket érdekelhet.
  Köszönettel, orsi

  VálaszTörlés

Kommentelni,hozzászólni,ötleteket megosztani bátran szabad! =)