2012. augusztus 22., szerda

Goth ruhatár III.

Már volt szó korábban sok mindenről, ami egy ruhatárban megtalálható. Most a táskákról szeretnék írni,illetve képeket bemutatni!

A táskák inkább a nőknél számítanak alap dolognak- de ott nagyon. Nem mindegy a forma,a méret,és a kinézet sem! Ezek általában a férfiak rémálmai -míg a nőknek nagy álmai- , ugyanis ha a férfi elkezd keresni benne bármit is,100% hogy semmit nem talál. Utána megy a panaszkodás,hogy a női táskák egyenlőek az univerzummal, vagy hogy olyan akár a fekete lyuk.
Akárhogy is van,nekünk nőknek ez fontos kiegészítőink. Sokféle fajtájú,márkájú,stílusú táska található világszerte,de most maradjunk a goth stílusúaknál.

Ennél a szubkultúránál elég elterjedt lett a 'csináld magad' technika alkalmazása,mert ugyan sokféle táska létezik,de e stílus követőinek nem nagyon gyártottak. Ma már számtalan ilyen weboldal működik,ahonnan lehet rendelni szebbnél szebb csipke csodákat,de régebben nem volt ilyen. Sőt még ma is van olyan,aki ragaszkodik ehhez a csináld magad módszerhez. Ennek több előnye is van, a legfőbb,hogy olyan lesz amilyenre akarja az illető.

Általában csipke,bőr anyagot használnak fel a táska készítésnél,amit felturbóznak szatén szalagokkal, meg a stílusra jellemző jegyekkel (pl. denevér formák,koporsó minták,stb.) .


Ez a táska jól illusztrálja- csipke,és szatén szalagok. Egyszerű,de mégis kifejezi amit kell!
Olyan is előfordul,hogy valaki a régi nem használt ruhájából kreál egy csodás táskát. Csak a kreativitás szab határokat.

Íme még néhány gyönyörű - kreatív-  darab!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentelni,hozzászólni,ötleteket megosztani bátran szabad! =)