2012. március 26., hétfő

A goth hajköltemények

A legelterjedtebb,és leginkább megtalálható,a fekete,egyenes hosszú haj! De felfedezhetünk vöröseket,lilákat,piros hajúakat- ki mennyire extrém hajszíneket vállal be,sőt olyan is van,aki megmarad az eredeti hajszínénél- például világosbarna,sötét barna,gesztenye barna.

De ha picit vissza kanyarodunk az időben,akkor máris más a helyzet. Régebben- de még ma is vannak olyan rendezvények,meg összejövetelek,ahol viszik a rendes hagyományokat- a göndör,becsavart haj volt a divat, férfiaknál meg a felborzolt "220as" haj.






De mostanság inkább a hosszú egyenes haj az ami a kultúra élén van,és kevesen ragaszkodnak a becsavart hajhoz. De az egyenes hajat is lehet kombinálni,és rengeteg szép hajdísz létezik,amivel telepakolják magukat-alkalomtól függően.



 



Megfigyelhetőek az extrémebb hajviselet is,mint például a felnyírt,vagy amit a cybergothok (róluk később részletesebben!) hordanak.







Ilyen extrémebb frizurákkal általában fesztiválokon,meg koncerteken találkozhatunk, mert ezek elkészítése sokszor órákat vesz igénybe. (már akinek persze) Ezeken a képeken kívül,még ezer másikféle haj kombináció létezik még.

2 megjegyzés:



  1. Kalapokat készítek, és a blogomon mindenféle kalapviseletről írok. A goth is a témám lesz, és szeretném az engedélyedet kérni, hogy a goth különböző leírásait felhasználhassam. Természetesen hivatkozással, és linkkel együtt.

    Keresek még olyan fotókat is, ahol fehér, vagy világos ruhákat viselnek goth viseletként. Ebben a tanácsodat kérném.



    Tisztelettel: Forrai Putz Tímea Edit
    www.ozmonda.blog.hu
    forraiputz@gmail.com



    VálaszTörlés
  2. ezt nem csak erre a bejegyzésre értem de nagyon jó amit csinálsz ,tényleg azt hiszem hogy megismertem a goth stílust :)

    VálaszTörlés

Kommentelni,hozzászólni,ötleteket megosztani bátran szabad! =)